2021-11-19 13:23:57• hírek • Fizetett tartalom

Mobman – piacvezető az iskolai és óvodai bútorzatok terén

Az iskolai és óvodai bútorzatok terén szerzett tizenöt éves tapasztalatával, a Mobman nem csak magas minőségű termékeket kínál, hanem a gyerekeknek és pedagógusoknak szánt terek teljes felszerelése révén támogatja is az oktatás fejlesztését. Az elmúlt években gyűjtött tapasztalatok által a cég megismerte a tanintézmények igényeit, 2021-ben pedig már több mint 300 romániai iskolát és óvodát sikerült bebútorozniuk.

Amikor iskolai bútorzatról van szó, a Mobman ügyfelei az osztálytermek teljes felszereléséhez szükséges termékek széles palettájáról választatnak, a padoktól a székekig, 0. osztálytól egészen 12. osztályig. A Mobman ajánlatában minden típusú pad és szék megtalálható, legyen szó egy- vagy kétszemélyesekről, fix vagy állítható magasságúról, vagy épp a gerincferdülést megelőző padokról, melyeket legelőször a Mobman tett elérhetővé Romániában. A széles termékpaletta mellett a színek terén is nagy a választék, hisz a standard színek mellett az ügyfél saját ízlése szerintieket is választhat.


A padok mellett a cég számos katedra-, asztal- s szekrénymodellt is kínál, melyek által minden osztálytermet egyedileg be lehet rendezni. Mindezeken túl a Mobman olyan bútorokat is kínál, melyek révén nem csak az osztálytermeket, hanem a folyosókat, öltözőket, laborokat, az igazgatói irodát, a tanári szobát, az orvosi rendelőt, a titkárságot és a könyvtárat is be lehet rendezni.


A Mobman ugyanakkor nem csak az oktatási intézmények megbízható partnere, hanem azon kivitelezőké is, akik ezek felújításával foglalkoznak.



Ami kifejezetten az óvodabútorzatot illeti, e téren is hatalmas a választék. A fő hangsúly a gyerekek biztonságán és a megkapó színek sokféleségén van, viszont arra is odafigyelnek, hogy minden teret a legoptimálisabban lehessen kihasználni. A beérkezett vázlatok és a gyerekek száma alapján a Mobman elkészíti a legjobb ajánlatot annak érdekében, hogy az intézmény minden szükséges terméket megkapjon.


Az óvodás csoportok termeihez asztalok, székek, emeletes vagy összecsukható ágyak, valamint a napi tevékenységek során használt eszközök tárolására tökéletesen alkalmas bútorkészletek széles választékával készülnek. A folyosókra különféle formájú és színű öltözőszekrényeket is lehet választani, melyek eltérő méreteiknek köszönhetően a terek legoptimálisabb kihasználását teszik lehetővé. Mindezeken túl az étkezőt, a pedagógusok irodáját és az orvosi rendelőt is fel lehet szerelni a leginkább megfelelő bútorzattal.



Minden termék kapcsán egy egészen széles színskáláról lehet választani, mely barátságos, mesébe illő hangulatot kölcsönöz a térnek, ugyanakkor teljes mértékben megfelel a biztonsági, minőségi és dizájnnal kapcsolatos elvárásoknak is. Ennek megfelelően minden termék stabil, lekerekített sarkokkal rendelkezik, és gondoskodik a kényelmes, helyes testtartásban történő ülésről is.


A megannyi termék mellett a Mobman az alábbi szolgálatásokkal is várja ügyfeleit:

  • Folyamatosan elérhető készletek, állandó gyártás a gyors utánpótlás érdekében
  • Az ügyfelek a vásárlás előtt kérhetnek mintatermékeket
  • Az ajánlatkéréstől számítva minden ügyfél legfeljebb 30 napon belül megkapja az elkészült terveket, melyek mellett személyre szabott tanácsadási, kommunikációs és támogató szolgáltatásokat is igénybe vehet
  • Saját összeszerelő csapat, mely Románia teljes területén bárhová kiszáll
  • A termékek kiszállítása az egész ország területén ingyenes és gyors, az ügyfelek pedig folyamatosan tájékoztatva vannak a rendelés állapotáról

A tanintézmények teljeskörű megoldásokat vehetnek igénybe versenyképes, a projekt költségvetéséhez igazított áron, melyben nagy segítséget jelenthet ugyanakkor a „Vásárolj most, fizess 30 napon belül” nevű szolgáltatás, melynek köszönhetően az óvoda vagy iskola arculata azonnal, már a vásárláskor megújul, a fizetést pedig utólag is lehet rendezni. Fontos kiemelni, hogy a Mobman a SEAP-on, azaz a közbeszerzések elektronikus rendszerében is jelen van, így minden vásárlás megbízható, áttekinthető módon történik.


Nagy hangsúlyt fektetve a szolgáltatások bővítésére és a termékek minőségére, a Mobman egy, a legmodernebb elvárásoknak megfelelő, robotizált gyártósort használ. Fedezze fel ön is a sikeres együttműködés előnyeit a legegyszerűbb beszerzési metódus által. Kérjen ajánlatot, melyet akár 3 perc alatt elkészítenek.


Ne habozzon, ha együttműködne az elhivatottságáról, komolyságáról és professzionalizmusáról ismert csapattal, mely – függetlenül a projekt összetettségétől – bármilyen tanintézményt be tud bútorozni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: